-10 % ekstra rabatt med koden VU10 på alle produkter ved kjøp over 5 800 kr

Slutter om: 
Menu
×
Resultatene av ditt søk:  Lukk
Kataloger
Ingen katalog samsvarer med søket ditt
    ProdukterSe alle produkter
    Ingen produkt samsvarer med søket ditt
      Hjelp & Kontakt
      Handlekurv

      placeholder

      placeholder

      Kjøkkenkran

      placeholder

      placeholder

      placeholder

      placeholder

      placeholder

      placeholder

      placeholder

      De uunnværlige kjøkkenartiklene

      Kokeutstyr

      Uansett om De er en mesterkokk eller en nybegynner på kjøkkenet, avhenger suksessen med Deres retter ikke bare av Deres kokkeferdigheter, men påvirkes også sterkt av kvaliteten på kokeutstyret De bruker for å lage dem. For å hjelpe Dem med Deres kulinariske eventyr, kan De benytte:

      • Stekepanner: De finnes i forskjellige materialer (rustfritt stål, støpejern, teflon) og størrelser. De brukes generelt til å tilberede grønnsaker, grille kjøtt, steke fisk, egg og til og med for å lage retter med saus.
      • Kasseroller: Uunnværlige kjøkkenredskaper som brukes til å lage sauser, koke pasta eller grønnsaker. I likhet med stekepanner finnes de i flere størrelser og forskjellige materialer.
      • Stekeformer: De er Deres allierte for å tilberede retter i ovnen: gratenger, stek, samt kaker. Husk å velge materialer som tåler varme.
      • Spesifikke kokekar: Det finnes et stort utvalg: gryter for langtidskoking, griller for kjøtt, wok for å steke grønnsaker raskt, kjeler for supper eller dampkoker for retter uten fett.

      Kjøkkenredskaper

      Kokeutstyr er langt fra det eneste utstyret De trenger for å briljere på kjøkkenet. De trenger også verktøy som lar Dem kutte, hakke, rive, skrelle, blande, røre og piske maten.

      Faktisk er kniver, grønnsakskrellere eller mandoliner uunnværlige for å forberede maten og gi tilberedningene forskjellige teksturer og dimensjoner. Mens spatler, øser, skummeslev eller pastaserverer gjør det mulig å håndtere varm mat trygt. Disse forskjellige kjøkkenredskapene finnes i forskjellige materialer, spesielt i rustfritt stål, tre og silikon. Velg dem basert på Deres preferanser, men også med tanke på hvilken type kokeutstyr De bruker, og spesielt belegget. Det anbefales sterkt å unngå metallredskaper med teflonbelagte stekepanner for å ikke skade dem.

      Kjøkkenoppbevaring

      En av nøklene til å lykkes med matlagingen er organisering. Det finnes en rekke kjøkkentilbehør som hjelper Dem med å holde kjøkkenbenken og generelt kjøkkenet rent og velorganisert: bestikkholdere, oppvasktørkere, flaskeholdere eller oppbevaringsbokser. Sistnevnte er spesielt nyttige for å lagre mat på en smart måte: formen, ofte rektangulær, gir Dem mulighet til å stille dem opp og stable dem i kjøkkenskapene, og dermed optimalisere plassen. Velvalgte oppbevaringsbokser kan hjelpe Dem med å bevare friskheten til ingrediensene og restene lenger.

      Borddekning

      Borddekning er en viktig del av matlagingen, og forvandler hvert måltid til en ekte gastronomisk opplevelse. Dette inkluderer en rekke bordartikler, fra bestikk til dekorasjonstilbehør.

      Grunnleggende bestikk, som gafler, kniver og skjeer, er essensielle for å nyte måltider. Avhengig av måltidet kan De også trenge spesifikke bestikk, som steakkniver eller skalldyrklyper. Vintilbehør er uunnværlig for å fullt ut sette pris på denne drikken. Blant disse finner vi korketrekkere, vinluftere og isbøtter.

      Det er viktig å merke seg at valg av artikler ikke bør begrenses til deres funksjonelle aspekt. Valg av materialer, farger og stiler er avgjørende for å skape en hyggelig atmosfære under måltidene og som fremmer nytelsen av Deres retter: bruk av treredskaper kan gi et rustikt preg til bordet, mens bestikk i rustfritt stål gjenspeiler en mer moderne estetikk.